Hoe een jonge crypto-handelaar in Emiraten geld verdiende met cryptocurrencies

Hier is hoe een jonge crypto-handelaar in Emiraten geld verdiende met cryptocurrencies. De ups en downs van het handelen in cryptocurrencies hoeven niet intimiderend te zijn. Hier zijn tips voor de nieuwelingen die er zijn.

Dubai: Gulf News sprak met een jonge en ervaren crypto-valutahandelaar in Emirati om te begrijpen hoe het voor hem was om in crypto-valuta’s te handelen en welke tips hij nieuwe investeerders te bieden had.

Omar Darwish Al Zarooni

Omar Darwish Al Zarooni, een 34-jarige met bijna een half decennium ervaring in het handelen in cryptomunten, leidt ons door zijn ervaringen uit de eerste hand over hoe hij de sprong in de cryptocurrency-wereld maakte en winst maakte. Terwijl Omar de ups en downs van het handelen in cryptomunten beschrijft, stelt hij ook gerust met tips voor diegenen die nerveus zijn om de eerste stap te zetten.

Omar, een persoon die graag iets nieuws probeert en een groot aantal risico’s in het leven neemt, begon met handelen in de valuta nadat hij aan het begin van zijn reis “een groot potentieel zag” en sindsdien is hij niet meer gestopt met handelen.

Wat is uw ervaring met het handelen in crypto en welke tip biedt u nieuwkomers?

“Ik handel nu al meer dan vier of ongeveer vijf jaar en het was een winstgevende reis voor mij”, zei Omar. “Als je de markt begrijpt, kun je elke dag gemakkelijk een winstmarge krijgen. En omdat de markt 24 uur per dag open is, kunt u handelen wanneer u vrije tijd heeft. ”

Als u de markt begrijpt, kunt u elke dag gemakkelijk een winstmarge behalen.

In welke valuta handelt u? En heb je geprobeerd in andere valuta te handelen?

“Ik heb de meeste munten ingeruild,” zei Omar, terwijl hij een aantal opsomde van Bitcoin, Ethereum, BitCash, Bitcoin SV, Litecoin, Chainlink en Monero. ‘Ik verander voortdurend en ik heb geen bepaalde munt. Als een munt kan groeien, koop ik die munt. Ik blijf niet langer dan een week in een munt investeren. “

200314 bitcoin verhandelen

Koop niet wanneer de prijs een piek bereikt. Wacht in plaats daarvan tot het is afgehandeld en koop na het uitverkooppunt

Welk advies zou je nieuwe investeerders aanbieden die misschien een beetje nerveus zijn over investeren in crypto?

“Als mensen voor de korte termijn willen investeren (winst zoeken in 1-3 dagen), moet je altijd naar de markt kijken. Voor de lange termijn raad ik aan om alleen maandelijks Bitcoin te kopen – blijf kopen, kopen en kopen en vasthouden. Vergeet het de komende 2-3 jaar. ‘

(Er bestaan ​​momenteel ongeveer 18 miljoen bitcoins die momenteel worden verhandeld. Het maximale en totale aantal bitcoins dat ooit kan bestaan, is 21 miljoen.)

“Zodra de voorraad is opgebruikt, zijn er geen Bitcoins meer beschikbaar – dus wat Bitcoin-mensen ook hebben, dat is alles waar mensen ooit in kunnen handelen. Je kunt je dus voorstellen hoeveel de prijs zal stijgen als deze het maximale niveau bereikt. ”

Als mensen investeren in het zoeken naar winst in 1-3 dagen, moet je altijd naar de markt kijken. Voor de lange termijn raad ik aan om maandelijks alleen Bitcoin te kopen. Vergeet het de komende 2-3 jaar

Hoe eenvoudig of moeilijk vond u handelen in het begin toen u begon en hoe vaak handelt u?

“Voordat het deze ene website was, genaamd localbitcoins.com, waar je het rechtstreeks van andere mensen koopt zonder het gebruik van een tussenpersoon of een website. Vroeger was het afhankelijk van of je iemand vindt om te kopen of te verkopen. Je kon niet veel mensen vinden die bitcoin kopen of verkopen in de VAE zelf, maar in andere landen zou je het gemakkelijk kunnen vinden. Nu is het zoveel gemakkelijker geworden om het van andere websites te kopen, niet alleen localbitcoins.com, maar ook van andere zoals Bitmax, Binance en vele andere soorten website-opties. “

TRADING CRYPTO COINS IN DE VAE

In de VAE kunt u lokale beurzen gebruiken of een van de vele internationale beurzen selecteren die accounts van de Emiraten accepteren. Bovendien publiceren sites zoals localbitcoins.com lokale kopers en verkopers in de VAE, samen met betalingsmethoden en bied- en aanbiedingsprijzen.

Handelt u liever op lokale beurzen of in het buitenland?

“Voor Bitcoins handel ik op lokale markten. Als u Ethereum of andere cryptocurrencies wilt kopen, maakt dit misschien wel 1 procent uit op lokale markten. Dus ik koop het van andere websites zoals Bitstamp. ‘

Loopt u het risico van verborgen kosten wanneer u in crypto handelt?

“Elk platform heeft zijn eigen kosten. Als je vergelijkt met platforms in het buitenland is het veel goedkoper, de lokale uitwisseling in termen van vergoedingen / kosten. Zoals bijvoorbeeld voor kopen en verkopen zijn er kosten aan verbonden. De moeilijkheid is soms wanneer je Bitcoin van platform naar platform verkoopt dat extra kost. ”

Voor Bitcoins handel ik op lokale markten. Ik koop Ethereum of andere cryptocurrencies van websites zoals Bitstamp. Elk platform heeft zijn eigen kosten. Als je het vergelijkt met platforms in het buitenland, is de lokale uitwisseling veel goedkoper in termen van vergoedingen / kosten.

Welk advies bied je mensen met een beperkt budget?

“Op lokale markten kun je Bitcoins kopen met zelfs Dh1.000 en iedereen kan dat elke maand betalen. Dus meestal stel ik mijn vrienden voor als ze een laag budget hebben, om elke maand Bitcoin te kopen voor Dh1.000. ” Cryptos kopen doet hij graag.

Is er crypto-onderzoek, zoals aandelenonderzoek beschikbaar in het publieke domein? Zijn er bronnen van waaruit deze toegankelijk zijn?

“Een van de belangrijkste websites die het gemiddelde van alle munten berekent en publiceert, is Coinmarketcap.com. Je kunt veel nieuws vinden over veel nieuwe cryptocurrencies, de grafieken bestuderen en in welke valuta ze handelen. Voor sommige cryptocurrencies hebben ze bepaalde valutamarkten waarin ze handelen – niet allemaal zullen ze dezelfde munt verhandelen.

Als je een laag budget hebt, raad ik aan om elke maand Bitcoin te kopen voor Dh1.000.

U moet dus meerdere accounts op verschillende beurzen hebben als u in veel verschillende valuta’s wilt handelen. Elke markt heeft zijn eigen prijs, dus coinmarketcap.com geeft je het gemiddelde en houdt bij tegen welke prijs elke beurs de munt verhandelt. ” Elk crypto overzicht dient bij gehouden te worden.